Van den Hondel Prefab

Bij Van den Hondel Prefab kunt u terecht voor allerlei prefab-producten, aangepast aan uw individuele wensen. Het team van achttien enthousiaste medewerkers draagt zorg voor een hoge kwaliteit, het nakomen van afspraken en denkt met u mee over de perfecte invulling van uw wensen. Bij vragen kunt u direct contact opnemen met eigenaar Michèl van den Hondel. 

Michèl van den Hondel is gepassioneerd over het fabriceren van prefab-producten. Als zoon van een trappenbouwer heeft hij veel ervaring opgedaan in de bouw, waarin hij al 25 jaar actief is. Vijftien jaar lang heeft hij zijn vaardigheden ingezet in zijn eigen houtentrappenfabriek. Sinds 2015 verzorgt hij met zijn bedrijf de fabricatie van een grote variatie aan prefab-producten.

Persoonlijk contact en het nakomen van afspraken vinden wij belangrijk

Flexibele co-maker

Van den Hondel Prefab B.V. heeft veel ervaring als co-maker of partner in trajecten met verregaande samenwerking. Persoonlijk contact en het nakomen van afspraken zijn voor ons erg belangrijk. Er wordt continu aandacht besteed aan het optimaliseren van de producten en de werkwijze.

Kwaliteit

Onze prefab elementen zijn van hoge en constante kwaliteit, omdat het fabricageproces in een gespecialiseerde en gecontroleerde omgeving gebeurt. Vanzelfsprekend worden naar keuze al onze producten gemaakt met FSC® gecertificeerde materialen. Wij zijn FSC® gecertificeerd onder FSC®-C166267.